www.th_nextlevel.nl

WERKWIJZE

THNEXTLEVEL IS EEN TRIGGER . Het project is bedoeld om de wereld telaten weten dat er een nieuwe wereld gecreeert kan worden door positief denken.Wij streven naar een wereld met veel liefde en geluk. Maar voordat we hier zijn moeten we beginnen bij het begin je eigen ik.Steeds meer mensen worden zich bewust van de wereld en het leven hoe dit eigenlijk in zijn werk gaat. Het bewust worden is een fase in je leven die je moet over komen. De kinderen van deze tijd hebben deze gave al en zijn voor een grote hoeveelheid bewust. Helaas zijn er minder ouders dan jongeren die het kunnen begrijpen en is ons project ook gericht op de bewuste mens en de jeugd. omdat er weinig informatie voor jongeren is over positief denken en bewustwording is THNEXTLEVEL een hulpmiddel en een trigger op hun niveau.

Het project is nog niet officieel en zit pas in de opstartfase. Deze fase is bedoeld om naamsbekendheid tekrijgen en het verzamelen van zo veel mogelijk informatie voor en door jongeren. Wij vragen iedereen die zich bewust is of achter het positief denken staat, mee zou willen helpen aan een nieuwe wereld . De jeugd is onze toekomst en er zijn steeds meer "probleem jongeren" die zich onbegrepen voelen en of de stempel "adhd" krijgen opgedrukt. Of een depressief leven lijden. Hoe dat komt? Duidelijk voor ons.....

Hoe kan je met al die negatieve input van het dagelijks leven in deze onderdrukte maatschappij nou nog jezelf zijn, Als ouder heb je het al zwaar hoe moet een kind zich dan voelen? De meeste weten niet eens waar die negatieve input vandaan komt en waarom ze zich zo voelen. Drukke kinderen? Hoe kan dat? Zoek eerst eens het probleem bij jouzelf als ouder.. voordat je kind volgestopt wordt met chemicalien.

Ouders en volwassenen kunnen vaak terecht in projecten van zorg instanties, tegenwoordig is positief opvoeden een nieuw miljoenen pjoject van de overheid. Cursussen, bij eenkomsten zat over positief denken op het internet maar alles kost geld of moet via een indicatie toegankelijk gemaakt worden.

Wij willen doormiddel van samenwerking ons doel bereiken. Zonder geld moeten we erook komen. De een print wat flyers uit, de ander flyert op een house feest waar hij uitgaat. Werkt iemand bij tv of radio of een tijschrift? De ander schrijft een paar artikels voor de krant, iemand anders kan een zaaltje regelen voor een bij eenkomst, misschien een benefit of willen mensen of markten en braderien staan om THNEXTLEVEL tepromoten. Jij kan dit dan doe ik dat. Ruilen en samenwerken zo ging het vroeger ook. Er kan ook op een andere manier gewerkt worden door reclame temaken voor bedrijven op de site of op de flyers kortom we zoeken dus mensen die geinterresseert zijn in een samenwerking voor de nieuwe wereld.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat over de hele wereld een paar mensen beginnen met THNEXTLEVEL. Kleinschalig, deze mensen zeggen het voort en verzamelen ook weer mensen om zich heen die geinterreseert zijn en willen mee helpen. Die mensen beginnen hun eigen kring van familie of vrienden teverzamelen en zo wordt THNEXTLEVEL langzamerhand een nieuwe wereld. Tijd bestaat niet we hebben geen haast en er is geen deadline. Er is nog teveel onbewuste negatieve input die het positief denken en bewustworden zeer moeilijk maakt. Door deze website doortelezen en de triggers en filmpjes tebekijken, wat artikelen telezen en wat informatie op tedoen willen wij helpen om over de drempel tekomen. Alles is gratis tedownloaden en uitteprinten, doortemailen of op een site teplaatsen. Alles kan in deze wereld.