Stap8
________________________________________
STEL JEZELF GEEN DEADLINE


Stel jezelf gen deadline en raak niet teleurgesteld als je binnen 5 dagen niet gelukkig bent. Het is hard werken maar dat zijn we ons hele leven al gewent. Het enige verschil met je nieuwe leven is dat het hard werken is op een positieve manier om het mooiste wat er op aarde is te bereiken GELUKKIG ZIJN met jezelf, met je werk, met je kinderen, met je omgeving, met je relatie met alles......
Het leven geeft je 3 keuzes: Achteruit|2. Stil blijven staan|3. Vooruit.

Koos je vooruit? tot nu toe zou je weer achteruit zij gegaan om vervolgens weer stil te blijven staan. en het rouleren in deze cirkel is de meest bekende situatie van de mens van tegenwoordig. Het stil blijven staan kun je zien als 'Het OVERLEVEN" as je als de andere bent, "normaal" dan gaat het prima met je. vanaf nu gaan we alleen nog maar vooruit en natuurlijk zal je af en toe terug vallen, maar je zal nooit zo diep vallen als je hiervoor was.


DOOR POSITIEF TE BLIJVEN KLIM JE STEEDS EEN STUKJE HOGER, EEN FREQUENTIE HOGER!!!!.

 

Stap9
________________________________________
BLIJVEN LACHEN.

Bedenk wat je als kind fijn vond om te doen .
Waarom zou je jezelf wel kunnen forceren om iets te doen wat je niet leuk vindt dan iets wat je wel leuk vindt. Mensen kunnen zich wel toe dwingen naar de tandarts te gaan terwijl ze dat vreselijk vinden…. Dan moet een kleine glimlach ook makkelijk te dwingen zijn. Als jij lacht dan lachen anderen mensen terug en dat geeft je een goed gevoel.

***ALTIJD BLIJVEN LACHEN***


in elke gebeurtenis en elke keuze die je maakt, in elke vriend en vijand zit iets positiefs
probeer dat tezien!!!!!

DIT IS DE POSITIEVE VISUELE CIRKEL

De ene keer lukt DE LACH TEVOORSCHIJN TOVEREN je beter als de andere keer!! probeer het in ieder geval !!!!

JE HEBT NIKS TE VERLIEZEN HET KAN ALLEEN MAAR BETER WORDEN!!

WIN-WIN TECHNIEK

Stap1 Stap2 Stap3
Stap4 Stap5 Stap6
Stap7 Stap8 Stap9