Stap3
________________________________________
DOE JE DAGELIJKSE DINGEN NET EVEN ANDERS


Doorbreek je dagelijkse sleur, doe dingen net ff anders.Neem een andere weg naar je werk of school,door het park.
NEEM EEN LEUKERE WEG I.P.V. DE SNELSTE. Haast is het een van de grootste negatieve dingen waar de mens tegenwoordig mee bezig heeft... iedereen heeft maar haast. Neem een weg langs leuke etalages, dat ene mooie huisje of langs de bakker voor een lekker broodje voor je dag begint.

Stap4
________________________________________
WEES DANKBAAR|Bedank mensen .


Wees dankbaar ook al is het in het begin geforceerd omdat je het niet meer gewent bent in deze maatschappij. Want zeg nou zelf van wie hoor je tegenwoordig nou nog een "DANKJEWEL". Mensen zijn niet meer blij met de kleine dingen en hulp van anderen. Mensen zijn ontevreden en willen alleen maar meer en groter. Probeer je eens in te denken hoe het leven in de echte arme landen is. Geen water geen brood, denk eens na over:

" Dat wij de wc doorspoelen met drinkwater terwijl ze in Afrika voor 1 emmer 20 km lopen en blij zijn dat ze niet zijn gevallen als ze weer thuiskomen.
" Nog geen 20 jaar geleden wij helemaal nooit van een mobiele telefoon gehoord hadden en tegenwoordig kwaad worden als iemand niet opneemt.
" Als je alle draadloze signalen een kleurtje zou verven, waar je de hele dag dan met je hoofd doorheen loopt aan straling. ( satelliet,internet,telefoon,multimedia, mobiele telefoon,autovergrendeling,radiogolven, digitale tv-kastjes, etc …)
" Wat er zou gebeuren als de elektriciteit uitvalt voor een lange tijd?
" Er in restauranten eten weg wordt gegooid en ze daar in andere landen een moord voor zouden plegen

LEER DE DINGEN TE WAARDEREN DIE JE HEBT EN KRIJGT EN OOK DE HULP VAN ANDEREN.
Wees Dankbaar En Tevreden Met Wat Je Hebt Ipv Over Wat Je Niet Hebt.

Je zult het fijn gaan vinden om het te zeggen want mensen worden er blij van en voelen zich nuttig en gewaardeerd. Ze worden er zelfs een beetje trots van en met dankbaarheid kan je de ergste en depressiefste mens een oppepper geen zodat er misschien een klein glimlachje ontstaat en van blije mensen word jij ook weer blij.

Stap1 Stap2 Stap3
Stap4 Stap5 Stap6
Stap7 Stap8 Stap9