Stap1
________________________________________
MAAK EEN LIJST VAN ALLE NEGATIEVE DINGEN


Er zijn op dit moment van je leven input die je niet eens weet, en er niet bewust van bent dat het negatieve input is. Depressies is iets van de laatste tientallen jaren, net als de t.v. of de radio. dit is ontwikkeld zodat de mens zich op een dooielijn blijft begeven.
Met het deleten of tijdelijk aan de kant zetten de negatieve INPUT. Maak een lijst van dingen waar je je wel bewust van bent alle dingen, situaties, omgevingen, mensen etc.. waar je je negatief door laat beïnvloeden. !!!Soms gaat dit niet bewust , zoals kranten en het nieuws op de tv.!!!Voorbeelden van Bewuste negatieve INPUT:
Kijk om je heen ,
" Je vrienden, wie houdt er net zoveel van jou als jij van hen? Bij wie zou jij snachts met je kinderen op de stoep kunnen staan no matter what? Het zal je vies tegenvallen, er zullen een handje vol overblijven en ook daarvan zullen er maar een paar jou nieuwe levenswijze begrijpen.
" Je omgeving waar je je begeeft en binnenkomt.
" Wat je eet en drinkt, gebruikt om je ellende weg testoppen. Jouw ecxuus.
Voorbeelden van onbewuste neagieve INPUT:
" Het nieuws ( wanneer zie je nou eens echt iets wat je blij maakt in het nieuws? De dood, vliegtuigrampen, ongelukken hier aardbevingen daar... verkrachtingen enz.....)zoveel negatieve input.
" Niet alleen het nieuws is alleen negatief, ook de RECLAMEBLOKKEN in overvloed die je doen aandringen tot kopen doormiddel van leugens, kleuren, muziek, teksten die je koopgedrag beinvloeden. tot het kopen van spullen die je niet nodig hebt of er geen geld voor hebt maar opeens wel moet hebben.

ALS JE LIJST AF IS DAN KAN JE BEGINNEN MET HET 1 VOOR 1 DELETEN VAN DE NEGATIEVE INPUT.

 

Stap2
__________________________________
HET BEWUST WORDEN" Begin met om je heen te kijken.. wat er nu eigenlijk ECHT gebeurd!!..Niet alleen in je eigen vertrouwde kringetje maar verder.
" Kijk naar hoe andere gecreëerd zijn door hun verleden en probeer daar begrip voor te vinden. Waarom behandelen jouw vrienden je zo, hoe kan het dat ze zo negatief zijn.
" Wat gebeurd er met de natuur en de aarde. Denk eens na over wat we hier eigenlijk doen met de aarde. En tot in hoeverre ben jij medeplichtig aan de vervuiling ervan.
" Zijn er mensen die hulp kunnen gebruiken ??Misschien kan jij wel ergens mee helpen.
" Behandel anderen mensen en dingen dan ook op deze manier. hoe jij behandeld zou willen worden!
" Bewustworden van jouw negatieve manier van denken, zoek een andere weg denk na voor je een brul geeft.


DOORBREEK JE CIRKEL VAN NEGATIEF DENKEN
________________________________________


Probeer je zinnen anders te formuleren, wees er bewust van dan je met jouw woordKEUS ook mensen kan kwetsen. Wees bewust van de reacties van mensen waar je mee praat . Kijk naar hun lichaamstaal, Gezichtsuitdrukking, de toon van praten enz….Je zult zien dat mensen op jou reageren. Vertel iets leuks en iets klagend.
Je zal je er van bewustworden dat een positieve manier van benadering zowel in klank hoogte als je betoverende eeuwige glimlach je veel meer oplevert!! Als jij dit veranderd zullen mensen waarmee je praat zich prettig bij je voelen en worden daar blij van.. En van blije mensen wordt je zelf ook blij . Want..


LIEFDE INPUT IS LIEFDE OUTPUT

EN NEGATIEVE INPUT=NEGATIEVE OUTPUT

JOUW LEVEN IS ALS EEN SPIEGEL WAT JE INPUT=JE OUTPUT.

Stap1 Stap2 Stap3
Stap4 Stap5 Stap6
Stap7 Stap8 Stap9