www.th_nextlevel.nl

POSITIEF DENKEN.

Iedereen en alles wat je doet, ziet, mee maakt enzz...heeft een POSITIEVE EN NEGATIEVE KANT.Helaas zijn wij ( de mensheid) belandt op een nivo waar het positief denken ons vrij onmogelijk wordt gemaakt door een continue input van negativiteit. Denk maar eens aan het normale dagelijkse leven. Dekranten, de televisie, je vrienden, je familie.. overal en altijd zijn er mensen die lopen teklagen. Ze zijn nooit tevreden met wat ze hebben en willen altijd meer of anders maar gaan zelden over tot actie. dus het blijft bij klagen. Daardoor vergeet je vaak dat je dit zelf ook gaat uitstralen.
Nieuws , reclamebloks om de 10 minuten, uren zitten zappen voor de tv, geweldadige tekenfilms etc etc.. Dit zijn allemaal lage frequenties

Zie jouw lichaam als een tv.
Je hoofd / hersenen zijn de atenne, jouw zintuigen pikken 24 uur per dag signalen op, alles wat je ziet hoort, voel, proeft, ruikt of mee maakt.
Je lichaam is de tv die deze signalen weer uitzendt.
Kom je op een nare plaats met vervelende mensen of zit je net lekker en komt die vervelende buurvrouw weer langs wat gebeurt er dan? Je gezicht gaat donkerder staan je stemvolume word lager en veranderd van toon en je neemt een andere zithouding aan. Het wordt dan ook moeilijker om vrolijk teblijven
OOK AL WAS JE DAT DAARVOOR WEL!!

En dit blijft zo doorwerken want je humeur is om en de rest van de dag blijft ook donker hangen als je er niet voor zorgt dat je op dezelfde wijze als je net veranderd bent, nu in de positieve zin iets op zoekt waar je weer vrolijk van wordt. Dit alles gaat onbewust, maar nu je er bewust van bent dat dit ook werkelijk zo is kan je er wat aan veranderen.
Door bewuster te zijn van wat je doet, welke keuzes je maakt, met wie je omgaat, in welke omgeving je je gaat begevenkun je je eigen geluk en leven veranderen.


Want je zult zien hoe meer positieve dagen en momenten je voor jezelf creeert hoe makkelijker het is om omteswitchen van een naar gevoel naar iets fijners. En het meest belangrijke hoe beter het gaat en hoe bewuster je keuzes maakt, die frequenties ga je ook uitstralen en wat je uitstraalt wordt weerspiegeld door je leven, oftewel er komen steeds mee positieve dingen op je die je overkomen en zult mee maken. ** Dit is de law of attraction** of beter gezegt THE SECRET.
Doordat jij een positieve uitstraling uitzend werkt dat ook weer door op de antennes van je omgeving, mensen voelen zich fijn bij je, lachen terug, en vinden het prettig met je tepraten omdat ook hun frequentie dan om hoog gaat.. Heel langzaam zal je leven veranderen, je komt nieuwe mensen tegen die hetzelfde denken, je komt er achter wat je eigen echt wil en hebt nu ook de kracht om het tedoen!!! De hogere frequenties brengen je positieve gevoelens maar ook overkomingen en dingen. Wees daarvoor dankbaar en wees blij met de dingen die je gegeven wordt. Dankbaarheid is een van de hogere frequenties die je leven zullen veranderen. zeg dan ook "DANKJEWEL"en glimlach naar de gever.

ALTIJD BLIJVEN LACHEN no matterwhat.


Door het bezoeken van deze site zul je wel wat ideetjes opdoen, letwel, het is zwaar in het begin moeilijk vasttehouden en tezappen naar de hogere frequenties maar waarom zou je het niet proberen je verliest er niks mee je kan er alleen maar mee winnen. WINWIN tactiek. Succes en wil je verhaal en ervaring hierna delen of heb je die al. Check de contact pagina, zekerweten dat anderen jouw positievetijd willen lezen, ook filmpjes zijn welkom.

Met vriendelijke groet

Simone Bank