www.th_nextlevel.nl

ADHDMASTERPLAN


ADHDMASTERPLAN
Hoe ga je te werk en wat zijn de belangrijkste punt die jou als ADHD-er een missievol en gelukkig leven zullen brengen.
Het BELANGRIJKSTE =In elke gebeurtenis en elke keuze die je maakt, in elke vriend en vijand zit iets positiefs, PROBEER DAT TE ZIEN!!!!!

.MISSIE
Bedenk goed welke situatie maakt jou gelukkkig, wat wilde je altijd al doen? Wat is jouw beroep? Wat is je droom. Alles is mogelijk op deze wereld alleen je zult het zelf moeten waarmaken. Jouw droom is jouw missie en jouw hyperfocus.

2LACHEN
Vanaf nu af aan lach je alleen nog meer, bedank mensen, help je anderen en ruim je netjes je papiertje van je kit kat op. Zeg je alles op een vriendelijke manier ipv schreeuwend of dwingend. en onthoud goed "ALTIJD BLIJVEN LACHEN"in het begin is dat heel raar dat je lacht ook al ben je niet vrolijk, maar je went eraan en het staat je een stuk beter en als jij lacht dan lachen mensen terug en dat geeft je een fijn gevoel.

3NATUUR
Luister naar de natuur, herken de voortekens. Gaat er 4 keer achter elkaar iets fout of laat je hetzelfde weer vallen?
STOP waar je mee bezig bent en ga wat anders doen. De tijd is er nu nog niet voor.
Zie het als het uitpraten van een ruzie. Jij wilt nu meteen praten maar je partner is nog te boos om te praten, dan wacht je een paar uur en dan is het wel de tijd. Zo werkt de natuur ook. Kijk ook naar de voortekens die terug komen.
Zie je geen dingen over het hoofd, laat het niet liggen.
b.v. je bent je sleutels kwijt en je bent begonnen aan je zoektocht. Opeens wordt je aandacht getrokken door een haar elastiekje. HE DENK JE DAN!! en als je dat voelt of denkt dan is dat een voorteken want geheid dat je diezelfde dag opeens een haar elastiekje nodig hebt.

4LICHAAM
Luister goed naar je lichaam. Ben je moe ga je slapen, kan dat even niet dan ga je zitten en rust je heel even.

5ENERGIE
Zoek naar andere manieren om je energie te benutten. Doe iets wat je leuk vindt of gebruik situaties die toch al moeten.
b.v. Ga je kinderen lopend van school halen of doe op de fiets boodschappen ipv met de auto.Een auto is toch al een natuurverzieker met al die uitlaat gassen us je bent meteen bezig je liefde 4 de natuur te tonen en liefde geven =liefde nemen. We zijn ook alle 1 met de natuur.

6SUPER
Als mensen vragen hoe het gaat is je antwoord vanaf nu "SUPER"i.p.v een berg zelfmedelijden lostelaten

7SCHULD
Stop met het  beschuldigen van alles en iedereen voor jouw problemen.Jij maakt je eigen keuzes in jouw leven. Je bent volwassen en het klote leven wat je gehad hebt komt door jouw eigen keuzes. Jij bent jouw eigen schuld en daarom zal jij de enige zijn voor het creeeren van je eigen geluk.
8AARDIG
Wees aardig naar anderen dan zullen die ook aardig terug doen en dat geeft je een fijn gevoel. Hoe meer je lacht..... dat straal je uit en dan zal de ander zich ook prettiger bij je voelen en dan veranderd ook diegene zijn gevoel. De frequentie wordt hoger.
Diegene zal met je meetrillen en jij zal diegene naar een hogere frequentie brengen en dat werkt dan ook weer terug als die spiegel. Resultaat= rust en vrede.
9WAARHEID
Je bent niet meer of beter dan een ander maar ook niet minder of slechter. Iedereen overleeft op zijn  eigen manier, respecteer dat en laat iedereen in zijn waarde. Luister goed  naar ZIJN waarheid.
Jij jouw waarheid-Hij de zijn

10TIJD
Hou er rekening mee. Dit heeft tijd nodig, er kunnen een paar weken of maanden overheen gaan dat positief denken en alles wat je doet een keuze is, tot je doordringt.

11HOOGVLIEGEN
Zorg ervoor dat je niet te hoog vliegt en verdwaalt in alle informatie die opeens op je afkomt en op je pad komt van en over de onderdrukking.
Je gaat opeens veel dingen begrijpen en snappen en ook puzzelstukjes vallen op zijn plek maar hou er rekening mee dat de waarheid over de groep mensen die de macht deken te behouden en daar zeer negatieve acties voor ondernemen, veel impact zullen hebben op je nieuwe leven. Blijf met beide benen op de grond, we moeten ons als ADHD-er nog een beetje normaal gedragen aangezien die stempel zich anders verdubbelt.

12DOORZETTEN
Als ADHD-er beschik je over de kwaliteit "Doorzettingsvermogen" geeft dan ook niet op ook al zijn de tegenslagen soms groot, het geluk en de POWER die je zal vinden is 4 eeuwig!!!

ADHD MASTERPLAN ADHD feiten