www.th_nextlevel.nl

ADHD

.
ADHD-ers zijn superieurs.

Zie het zo: Het universum is het uitzendbureau en de aarde de werkgever, wij de mensheid zijn de werknemers en iedere werknemer heeft een taak op de aarde. Als er iemand dood gaat zorgt het uitzendbureau ervoor dat diezelfde taak toch volbracht kan worden, daarom heeft iedereen zijn eigen missie op de aarde. En soms hebben we daar een heel leven voor nodig om er achter te komen, soms kom je er nooit achter omdat je onderbewustzijn nog niet zover ontwikkeld is om het gegeven lichaam die prikkel te geven en zich te connecten met jouw bewustzijn en jou te laten weten en voelen wat jouw missie is.

Het gelukkigste gevoel op aarde zal dan ook het uitzoeken van jouw missie zijn en dat gaat vaak samen gepaart met een volledige HYPERFOCUS. Je vergeet de tijd ( daarom bestaat de tijd niet als we allemaal zouden doen wat we behoren te doen) je ziet of hoort niks meer om je heen en uiteindelijk  lukt het altijd met wat je bezig bent te doen.

Als ADHD-er is jouw kwaliteit HYPERFOCUSSEN dus eigenlijk een zeer positief ding, terwijl dit dus als negatief wordt afgeschilderd bij de stempel ADHD. Jij kan dus ook alleen zelf bepalen en keuzes maken voor het vinden van jouw missie. Door te doen wat je voelt en wat voor jou het prettigst voelt kan je je eigen geluk terug vinden. We zijn allemaal geboren en het eeuwige vertroetelde baby'tje geweest ook Hitler en Alle serie moordenaars. We zijn gecreëerd door de input van buitenaf, maar van natura ben jij nog steeds en geweldig en liefdevol persoon.
Wij als ADHD-ers hebben meestal een iets heftiger leven achter de rug met veel negatieve ervaringen dus het kan zijn dat je het ff helemaal kwijt bent.
Gelukkig beschikken we over nog een super gave: het afsluiten en verwerken van overkomingen is is in ons leven een veel voorkomend onderwerp en daarom zal je deze omslag ook aankunnen.  En kan jouw onderdrukte gedachtegang zich ook omvormen tot wie je eigen echt bent.

ADHD MASTERPLAN ADHD feiten